Bestuur 2016 - 2017

Bestuur 2016/2017

Winnie van Nunen
Winnie van Nunen
President
Mijn naam is Winnie van Nunen, ik ben 21 jaar oud en voorzitter van het tweede bestuur van ELSA Utrecht. Na een half jaar gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Oslo, waar ik kennis heb kunnen maken met het internationale netwerk van ELSA, ga ik dit jaar met de bestuursleden samen de uitdaging aan om het snel groeiende ELSA Utrecht verder te ontwikkelen. Met plezier zie ik breed geïnteresseerde en ambitieuze rechtenstudenten die openstaan voor meerdere rechtsgebieden voor ons kiezen. Het is dan ook mijn streven om hen een zo interessant, gevarieerd en vernieuwend mogelijk inhoudelijk en sociaal programma aan te bieden, waardoor wij allen - zowel nu als in de toekomst - het meeste uit onszelf kunnen halen.

Mail: president@elsautrecht.nl

#
Robert Top
Robert Top
Treasurer
Mijn naam is Robert Top, inmiddels derdejaars rechterstudent aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar zal ik de functie van Treasurer vertegenwoordigen voor ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik medeverantwoordelijk ben voor de financiën en sponsoring. Hiervoor heb ik de acquisitiecommissie gedaan waardoor ik de functie als Treasurer het meest interessant vond. Ik ben ervan overtuigd dat we een leuke groep hebben en we het komende jaar dezelfde lijn gaan doortrekken die het vorige bestuur heeft ingezet. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar en verwacht dat het een leerzame ervaring wordt. 

Mail: treasurer@elsautrecht.nl

#
Loesje Hooijkaas
Loesje Hooijkaas
Vice President for Academic Activities
Mijn naam is Loesje Hooijkaas, ik ben 20 jaar oud en ik ben opgegroeid in Wassenaar. Ik volg het Law Double Degree Programme: dit houdt in dat ik (hopelijk) binnen 4 jaar tijd 2 bachelordiploma’s haal. Ik heb Liberal Arts & Sciences gestudeerd aan University College Utrecht, en dit jaar stroom ik bij het derde jaar van de rechtenstudie aan de UU. Komend studiejaar ben ik de Vice President for Academic Activities (VPAA) van ELSA Utrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van interessante en leerzame excursies, lezingen en workshops. Daarnaast heb ik een evenementencommissie onder mij, die mij zal helpen met bedenken en organiseren van verschillende activiteiten. Onder andere door mijn ervaringen binnen de LawCommittee op University College Utrecht en het feit dat het internationale aspect van ELSA mij erg aanspreekt, kijk ik erg uit naar dit bestuursjaar. Ik hoop dat dit een mooie ervaring zal worden en dat jullie onze activiteiten leuk zullen vinden!

Mail: vpaa@elsautrecht.nl

Willem Schlingemann
Willem Schlingemann
Vice President Student Trainee Exchange Programme (STEP)
Mijn naam is Willem Schlingemann, 21 jaar oud en geboren in Amsterdam. Komend jaar begin ik aan het derde jaar van mijn rechtenstudie. De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier rechten gestudeerd. Dit jaar zal ik naast mijn studie de functie van Vice President STEP vervullen binnen ELSA Utrecht. Afgelopen jaar heb ik ELSA Utrecht leren kennen toen ik in de marketing commissie zat. Dit vond ik heel leuk om te doen en heb toen ook besloten om te solliciteren voor een plek in het nieuwe bestuur. Mijn taak binnen het bestuur dit jaar is om stages te regelen bij bedrijven voor ELSA leden. Daarnaast hopen we een andere ELSA groep te mogen ontvangen in Utrecht en zal ELSA Utrecht zelf ook nog een exchange organiseren. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging en hoop dat we het harde werken van het vorige bestuur door kunnen zetten!

Mail: vpstep@elsautrecht.nl

Loulou Wong
Loulou Wong
Secretary General
Mijn naam is Loulou Wong, 21 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Het afgelopen schooljaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit Utrecht. Het aankomend schooljaar zal ik een tussenjaar inlassen, waarin ik mijn tijd graag opvul met het opdoen van juridische praktijkervaring en het uitoefenen van nevenactiviteiten. Zo zal ik onder andere met veel plezier de functie Secretary General uitoefenen bij ELSA Utrecht. Wat mij erg aanspreekt aan ELSA is dat het een internationaal georiënteerde studievereniging is, die zich niet slechts richt op één specifiek rechtsgebied, maar van alle markten thuis is. Als Secretary General zal ik mij hoofdzakelijk bezig houden met alle interne en externe communicatie en de (leden)administratie. Ik kijk ernaar uit om samen met de rest van het bestuur een mooi jaar ervan te maken en hoop jullie allemaal spoedig te mogen verwelkomen bij onze activiteiten!

Mail: secretarygeneral@elsautrecht.nl

Annouk Smink
Annouk Smink
Vice President Marketing
Mijn naam is Annouk Smink, 21 jaar oud en woon in Utrecht. Ik heb onlangs mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond en begin komend studiejaar aan de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Vorig jaar heb ik in de marketingcommissie van ELSA Utrecht gezeten, wat voor mij een leerzame maar ook zeker leuke ervaring was. Aankomend jaar zal ik de functie Vice President for Marketing vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het promoten van ELSA Utrecht als verenging alsmede de evenementen van ELSA Utrecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van alle social media van ELSA Utrecht, inclusief de website en de ledenmail. Ik kijk er naar uit om het succes van vorig jaar voort te zetten.

Mail: vpmarketing@elsautrecht.nl

Tariq Osmani
Tariq Osmani
Vice President for Seminars and Conferences
Mijn naam is Tariq Osmani, 22 jaar en in september zal ik aan het vierde jaar van mijn bachelor rechtsgeleerdheid beginnen aan Universiteit Utrecht. Bovendien zal ik gedurende dit studiejaar de positie van Vice President for Seminars and Conferences innemen bij ELSA Utrecht. Dit betekent dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het organiseren van inhoudelijke activiteiten, zoals lezingen over actuele onderwerpen en andere evenementen. De reden waarom ik voor ELSA heb gekozen is vanwege het internationale aspect van de vereniging met haar duizenden leden door Europa heen. Tevens vind ik het erg bijzonder en doorslaggevend dat ELSA meerdere rechtsgebieden omvat.  Ik kijk er erg naar uit om me komend jaar voor jullie in te zetten en ben overtuigd dat wij er een uiterst leuk en leerzaam jaar van gaan maken.

Mail: vpsc@elsautrecht.nl

#
Milica Slijepcevic
Milica Slijepcevic
Vice President for Acquisitions
Mijn naam is Milica Slijepcevic en ik ben 23 jaar oud. Ik ga dit studiejaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afronden en werk daarnaast bij een notariskantoor in Utrecht. Het afgelopen jaar heb ik in de kascommissie van ELSA Utrecht gezeten. Een zeer interessante en plezierige ervaring die mijn streven naar een grotere rol binnen ELSA in een korte tijd heeft vergroot. Daarom ben ik blij dat ik dit jaar Vice President for President for Acquisitions bij ELSA Utrecht ben. Nevenactiviteiten zijn naast studeren voor mij zeer belangrijk. Het draagt namelijk zowel bij aan persoonlijke ontwikkeling als aan het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt. ELSA speelt hier naadloos op in door haar netwerk nationaal en internationaal in te zetten en daarin veel activiteiten te faciliteren. Als Vice President for Acquisitions ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke relaties tussen bedrijven en ELSA Utrecht. Mijn doel voor volgend jaar is om zo veel mogelijk sponsoren te werven en om er een succesvol jaar van te maken.

Mail: treasurer@elsautrecht.nl