Bestuur 2015 - 2016


12227016_860847127369919_7756283830161653726_n.jpg

*Foto gemaakt op Publezing Meester Leonie (11-11-'15). V.l.n.r.: Jozua Ishwardat, Laurent van der Bruggen, Julia Driessen, (Meester Leonie,)

Lisa Peek, Kim Scholten Linde, Ninian Nijhuis, Ghislaine To.

Kim Scholten Linde
President
Mijn naam is Kim Scholten Linde, 20 jaar en afkomstig uit Enschede. Inmiddels ben ik al twee jaar woonachtig in Utrecht en derdejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie en het voorzitterschap bij ELSA werk ik parttime als studerend medewerker bij een notariskantoor in het centrum van Utrecht. Als voorzitter houd ik mij voornamelijk bezig met de algemene besluitvorming, ben ik nauw betrokken bij financiële aangelegenheden en ben ik, tezamen met de treasurer, verantwoordelijk voor de acquisitie. We gaan er met deze enthousiaste groep een erg mooi collegejaar van maken en hopen dan ook veel van jullie als lid van ELSA Utrecht te mogen verwelkomen.
Jozua Ishwardat
Treasurer
Mijn naam is Jozua Ishwardat, derdejaars bachelorstudent Rechtsgeleerdheid. Ik ben de Treasurer van het oprichtend bestuur van ELSA Utrecht. Als Treasurer zal ik medeverantwoordelijk zijn voor de financiën en sponsoring. Tevens ben ik ook actief bij commissies van Amnesty International, juridisch adviseur bij Rechtswinkel Westland en coördinator bij EasyJustice. Het is mijn doel om bij te kunnen dragen aan het realiseren van de visie van ELSA: "A just world in which there is respect for human dignity and cultural diversity". Zoals Roger Payne zei: ‘’We have a choice, either to be the greatest heroes in history for having made the effort in time to heal the world around us, or we can be the greatest villains in history for having sat and done nothing’’.
Ghislaine To
Secretary General
Mijn naam is Ghislaine To en ik kijk er naar uit om de Secretary General van ELSA Utrecht te zijn dit jaar! Ik zal zorgen voor de interne en externe communicatie en de ledenadministratie. Ik kwam voor het eerst in contact met ELSA door het bijwonen van een workshop van ELSA Amsterdam. Mijn interesse in deze indrukwekkende en leuke organisatie was hierdoor gelijk gewekt. Bij de workshop heb ik toevallig het nationale bestuur ontmoet waarmee ik daarna in contact ben gebleven. Zodoende hebben ik en mijn medebestuursleden gezamenlijk ELSA Utrecht opgericht. ELSA onderscheidt zich door het internationale karakter en grote sociale netwerk waardoor het voor elke rechtenstudent iets te bieden heeft. We kijken ernaar uit het aankomende jaar vele evenementen voor jullie te organiseren waarmee jullie, net zoals ik, erg enthousiast zullen worden over ELSA.
Lisa Peek
Vice President Marketing
Mijn naam is Lisa Peek, 23 jaar oud en geboren in het Brabantse Oss. Ik woon sinds een jaar in Utrecht en komend jaar is alweer het derde jaar voor mij van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UU. Ik volg met veel enthousiasme deze studie en ik haal energie uit verschillende nevenactiviteiten. In mijn tweede studiejaar heb ik me aangesloten bij het Molengraaff Dispuut en heb ik me een jaar lang ingezet voor de Vereniging Rechtswinkel Utrecht. Komend jaar neem ik deel aan het eerste bestuur van ELSA Utrecht, waarin ik de functie van Vice President Marketing zal vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het promoten van ELSA Utrecht en haar evenementen onder studenten via poster, flyers en een ledenmail. Daarnaast ga ik de website en social media beheren. Een studievereniging opstarten zal uitdagend worden, maar ik twijfel er niet aan dat het een leuke en leerzame tijd zal zijn.
Julia Driessen
Vice President for Academic Activities
Mijn naam is Julia Driessen, ik ben 20 jaar oud en op het moment ben ik bezig met het derde jaar van de rechtenstudie. Daarnaast volg ik de minor Jeugd & Criminaliteit. Door mijn werkzaamheden als lid van de Opleidingscommissie Bachelor ben ik erg betrokken bij de studie en ben ik op de hoogte van wat er speelt onder de rechtenstudenten. Dit jaar staat me een nieuwe uitdaging te wachten, als bestuurslid van ELSA Utrecht. In mijn functie als Vice President for Academic Activities ga ik binnen het bestuur mijn best doen om voor jullie een uiteenlopende reeks interessante kantoorbezoeken, cursussen en andere juridische activiteiten te organiseren!
Ninian Nijhuis
Vice President Seminars and Conferenes
Mijn naam is Ninian Nijhuis, 21 jaar en ik ben opgegroeid in Zwolle. Na een jaar studeren aan Millersville University, Pennsylvania in de Verenigde Staten studeer ik nu rechten aan de Universiteit Utrecht. Dit studiejaar begin ik aan mijn derde jaar van de studie en daarnaast zal ik de zetel van Vice President Seminars and Conferenes innemen van ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het organiseren van inhoudelijke activiteiten, zoals lezingen en andere evenementen. Door mijn ervaringen als meervoudig deelnemer aan het BERMUN in Berlijn en mijn enthousiasme voor debatteren kijk er erg naar uit om deze taak te gaan vervullen. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat dit een zeer mooie uitdaging voor mij zal zijn en een geweldige kans om nog meer mooie en leerzame ervaringen op te doen.
Laurent van der Bruggen
Vice President Student Trainee Exchange Programme (STEP)
Mijn naam is Laurent van der Bruggen, 20 jaar oud en geboren in Roermond. Sinds de zomer van 2013 woon ik in Utrecht en in september begin ik aan mijn derde jaar van mijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht. Afgelopen jaar ben ik terecht gekomen in een groep enthousiaste studenten waarmee we in Utrecht een nieuwe studievereniging wilden oprichten, eentje die zich positief onderscheidt van de rest. Voor mij persoonlijk was het internationale aspect van ELSA heel belangrijk, met vestigingen verspreidt over de hele wereld. Komend studiejaar zal ik de functie vervullen van Vice President STEP binnen het eerste bestuur van ELSA. Ik ben verantwoordelijk voor het regelen van stages in de regio Utrecht en zal in samenwerking met ELSA The Netherlands buitenlandse stages aanbieden aan leden van ELSA Utrecht. Het oprichten van ELSA zal een mooie en leerzame ervaring worden.