Alexander van Thiel
Alexander van Thiel
President
Mijn naam is Alexander van Thiel, ik ben 22 jaar en ik ben aankomend collegejaar de President van het vijfde bestuur van ELSA Utrecht. Ik heb in 2018 bij de University College Utrecht een bachelor Liberal Arts en Sciences afgerond, en hoop dit jaar ook mijn Master’s in International and European Law bij de Universiteit van Amsterdam te halen. Samen met de rest van mijn bestuur ga ik mij inzetten voor de verdere ontwikkeling van ELSA Utrecht. Het is een jonge maar snel groeiende vereniging en ik hoop dat wij samen veel aan deze groei kunnen bijdragen en ELSA verder kunnen vormgeven door verschillende en bijzondere evenementen te organiseren en zo onze leden, zowel nationaal als internationaal, de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en ik heb het volle vertrouwen in de rest van het bestuur. We zijn een gemotiveerde en ambitieuze groep en ik weet dat we er een erg leuk en leerzaam jaar van gaan maken.

Tom Coenen
Tom Coenen
Treasurer
Mijn naam is Tom Coenen, 23 jaar oud en ben momenteel bezig met de master Onderneming & Recht aan de Universiteit Utrecht. Ik heb ELSA leren kennen door mijn oud-huisgenoten en ik heb zelf een jaar lang commissie gedaan. Het internationale karakter en van de vereniging en het belichten van alle rechtsgebieden trokken mij enorm aan. Naast mijn studie zal ik dit jaar de rol van Treasurer vervullen. Dit betekent dat ik dit jaar verantwoordelijk ben voor de financiële gang van zaken de vereniging. Zo presenteer ik maandelijks de balans en maak ik een jaarlijkse begroting Dit en andere taken zoals het betalen van facturen, acquisitie en het onderhouden van de zakelijke samenwerkingsverbanden maken het een interessante functie met de nodige verantwoordelijkheid. Samen met het Ve bestuur heb ik er dan ook zin in om er een mooi jaar van te maken.

Hannah Paardekooper
Hannah Paardekooper
Vice president for Academic activities
Mijn naam is Hannah Paardekooper en ik ben de Vice President for Acadamic Activities van het vijfde bestuur van ELSA Utrecht. Ik ben vierdejaars rechtenstudent en derdejaars geschiedenisstudent aan de Universiteit Utrecht. Ik heb ELSA leren kennen door mee te gaan naar verschillende activiteiten, die mij altijd goed bevielen. Dit jaar zal ik samen met Lucas Dikkers en de evenementencommissie de evenementen organiseren. Hierbij zullen wij zo veel mogelijk rekening proberen te houden met dat de vakken aansluiten bij onze evenementen, zodat het voor de student zo relevant mogelijk is. Dit jaar hoop ik om, net als voorgaande jaren, interessante en leerzame activiteiten te organiseren, waar de studenten ook kennismaken met rechtsgebieden die niet in de bachelor aan bod komen.
Robert Ebens
Robert Ebens
Secretary General
Mijn naam is Robert Ebens, 22 jaar oud en ben de Secretary General van het vijfde bestuur van ELSA Utrecht. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid waar ik zowel het notariële als toga traject volg samen met de minor recht, innovatie en technologie. Dit jaar zijn mijn bestuur en ik van plan deze snelgroeiende vereniging verder uit te breiden en samen met het netwerk evenementen te organiseren in heel Nederland. Dit jaar zal ik mij focussen op de website, ledenmail en het organiseren van de eerste National council meeting van het academisch jaar. Samen met de President zullen wij ook lang lopende zaken aanpakken die voor de toekomst van ELSA Utrecht relevant zijn. Verder hoop ik samen met mijn bestuur er een zo mooi mogelijk jaar van te maken.

Laura van den Haak
Laura van den Haak
Vice president for Marketing
Mijn naam is Laura van den Haak ik ben 20 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar zal ik naast mijn studie de functie Vice President for Marketing vervullen binnen het vijfde bestuur van ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik zowel verantwoordelijk zal zijn voor het promoten van ELSA Utrecht als vereniging, als haar evenementen die door het jaar heen zullen plaatsvinden. Ik zal ook verantwoordelijk zijn voor het bijhouden en verbeteren van de social-media kanalen van ELSA Utrecht. Deze vereniging onderscheidt zich wat mij betreft van andere studieverenigingen door ons grote internationaal georiënteerde netwerk. Ook worden alle verschillende rechtsgebieden door alle activiteiten die door ELSA Utrecht georganiseerd zijn vertegenwoordigd. Ik heb enorm veel zin in dit komende bestuursjaar en ik weet zeker dat we er met dit nieuwe bestuur een leerzaam en gezellig jaar van gaan maken!

Lucas Dikkers
Lucas Dikkers
Vice president for Seminars & Conferences
Mijn naam is Lucas Dikkers. Ik heb op één vak na mijn master privaatrecht afgerond. Vorig collegejaar heb ik middels enkele activiteiten ELSA leren kennen als een leuke studievereniging. De activiteiten hebben me onder andere geholpen op specifieke gebieden meer kennis op te doen, en een beter beeld te krijgen van de arbeidsmarkt, en wat daar over een paar jaar mijn rol in zou kunnen zijn. Daarnaast waren de activiteiten ook erg gezellig. Het leek me erg leuk om daar dit jaar mijn bijdrage aan te leveren middels een bestuursjaar. Ik zie het als een mooie uitdaging om dit jaar wederom interessante en verdiepende activiteiten te organiseren, en om op die manier ook de vereniging uit te breiden.