Ben jij enthousiast? Wil jij er iets bij doen naast je studie, en deel uitmaken van het grote netwerk van ELSA namens ELSA Utrecht? Dan is één van deze commissies wel iets voor jou!


Kascommissie / Auditing Committee

De kascommissie houdt zich bezig met het controleren van de kas. Dit houdt dus in dat zij voornamelijk controleren of de financiële taken van de Treasurer goed worden uitgevoerd. Hierover wordt op de Algemene Ledenvergadering verslag gedaan.


Huidige commissieleden:

  • Robert Top
  • Floor van der LecqMarketingcommissie / Marketing Committee

De Marketingcommissie houdt zich bezig met de promotie van ELSA Utrecht. Marketing binnen ELSA Utrecht draait vooral om het maken van naamsbekendheid onder studenten, het werven van leden en het promoten van landelijke en lokale evenementen. Dit wordt bereikt door middel van het up-to-date houden van social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast horen het houden van collegepraatjes, het samenstellen van de ledenmail en het maken van bijvoorbeeld affiches en posters tot de bezigheden van de marketingcommissie. Marketing vereist hiermee enthousiasme, goede communicatievaardigheden, schrijftalent en ook enige creativiteit.

Daarnaast vormt de marketingcommissie tevens het centrale contactpunt van ELSA Utrecht. Alle communicatie met(aankomende) leden en met ELSA Nederland loopt via deze commissie.


Huidige commissieleden:

  • Merel Kroneman
  • Veerle van der Boomen
  • Maartje JongejansEvenementencommissie Seminars and conferences/ Event Committee Seminars and conferences

De evenementencommissie houdt zich vanzelfsprekend bezig met het organiseren van evenementen voor ELSA Utrecht. Denk daarbij aan inhoudelijke evenementen, waaronder lezingen en een studie uitwisseling met een internationale ELSA groep. Deze commissie vormt een hecht team met veel enthousiasme, creativiteit en inzet! Bovendien vereist het goed organiseren van evenementen een nauwe samenwerking met de andere commissies.


Huidige commissieleden:

  • Elsa Poorthuis
  • Femke Panis

Mail: evenementen@elsautrecht.nl


Evenementencommissie Academic Activities / Event Committee Academic Activities

De evenementencommissie houdt zich vanzelfsprekend bezig met het organiseren van evenementen voor ELSA Utrecht. Denk hierbij aan kantoorbezoeken, kroeglezingen, workshops en andere activiteiten waar een actievere deelname wordt verwacht. Deze commissie vorm een hecht team en moet creatief blijven om elk evenement de leden weer te verrassen en uit te dagen.

Huidige commissieleden:

  • Maartje Pot
  • Diederick Pieterse van Wijck

Mail: evenementen@elsautrecht.nl