commissies

Kascommissie

De kascommissie houdt zich bezig met het controleren van de kas. Dit houdt in dat zij voornamelijk controleren of de financiële taken van de Treasurer goed worden uitgevoerd. Iedere maand controleren zij de balans die de Treasurer heeft opgesteld en geven zij hierop waar nodig feedback. Twee keer per jaar wordt op de Algemene Ledenvergadering verslag gedaan.

Commissie leden:

Blogcommissie

De blogcommissie houdt zich bezig met het schrijven van de ELSA Utrecht blog die om de twee weken wordt uitgebracht. Omdat ELSA alle rechtsgebieden binnen één vereniging onderbrengt, heeft de blog een zeer uitgebreid scala aan onderwerpen te bieden. Op deze manier houdt de blogcommissie om de actualiteiten met juridisch raakvlak te delen met de rest van de vereniging.

Commissie leden:

Marketingcommissie

De Marketingcommissie houdt zich bezig met de promotie van ELSA Utrecht. Marketing binnen ELSA Utrecht draait vooral om het creëren van naamsbekendheid onder studenten, het werven van leden en het promoten van landelijke en lokale evenementen. Hiervoor gebruiken we social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Marketing vereist hiermee enthousiasme, schrijftalent en creativiteit.

Commissie leden:

Evenementencommissie

De evenementencommissie houdt zich vanzelfsprekend bezig met het organiseren van evenementen voor ELSA Utrecht. Denk hierbij aan kantoorbezoeken, (kroeg)lezingen, workshops, en activiteiten waar een actievere deelname wordt verwacht. Deze commissie zal ook een studie uitwisseling met een internationale ELSA groep organiseren. Deze commissie vorm een hecht team en moet creatief en enthousiast blijven om elk evenement de leden weer te verrassen en uit te dagen.

Commissie leden: