Bestuur 2018/2019

Bestuur_kleiner.jpg

Eva Simkens
Eva Simkens
President
Mijn naam is Eva Simkens, ik ben 22 jaar en ik ben aankomend collegejaar de President van het vierde bestuur van ELSA Utrecht. Ik heb University College Utrecht bijna afgerond en hoop dit jaar ook mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te halen. Samen met de rest van mijn bestuur ga ik mij inzetten voor de verdere ontwikkeling van ELSA Utrecht. Het is een jonge maar snel groeiende vereniging en ik hoop dat wij samen veel aan deze groei kunnen bijdragen en ELSA verder kunnen vormgeven door verschillende en bijzondere evenementen te organiseren en zo onze leden, zowel nationaal als internationaal, de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en ik heb het volle vertrouwen in de rest van het bestuur. We zijn een gemotiveerde en ambitieuze groep en ik weet dat we er een erg leuk en leerzaam jaar van gaan maken.
Olivier van Hagen
Olivier van Hagen
Treasurer
Mijn naam is Olivier van Hagen, 21 jaar oud en ben momenteel bezig om mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht af te ronden. Ik heb ELSA leren kennen door een vriend van mij die al langer lid was van de vereniging. Het internationale karakter van de vereniging trok mij erg aan. Zodoende ben ik snel betrokken geraakt bij ELSA. Naast mijn studie zal ik dit jaar de rol van Treasurer vervullen. Dit betekent dat ik dit jaar verantwoordelijk ben voor de financiële gang van zaken de vereniging. Zo heb ik bijvoorbeeld tijdens de eerste ALV de begroting voor dit jaar gepresenteerd. Dit en andere taken zoals het maken van een maandelijkse balans, het betalen van facturen, acquisitie en het onderhouden van de zakelijke samenwerkingsverbanden maken het een interessante functie met de nodige verantwoordelijkheid. Samen met het bestuur kijk ik dan ook uit naar mooi jaar vol nieuwe ervaringen.
Diederick Pieterse van Wijck
Diederick Pieterse van Wijck
Vice President for Academic Activities
Mijn naam is Diederick Pieterse van Wijck en ik zal dit jaar de functie Vice President for Academic Activities vervullen binnen het vierde bestuur van ELSA Utrecht. Ik woon in Utrecht en heb hier vorig collegejaar ook mijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Komend collegejaar begin ik aan de Master Privaatrecht aan Universiteit Utrecht, met als specialisatie Intellectueel Eigendom. Vorig jaar heb ik ELSA Utrecht als commissielid leren kennen als een ambitieuze vereniging met een grote verscheidenheid aan evenementen. Als Vice President for Academic Activities zal ik samen met Ravi Sheombar en de evenementencommissies dit jaar opnieuw verschillende interessante en leerzame evenementen organiseren. Hierdoor hopen wij studenten kennis te laten maken met meerdere rechtsgebieden en beroepen die tijdens de bachelorfase onderbelicht blijven. Ik heb dan ook veel zin in deze uitdaging en ik kijk er naar uit om er met gehele bestuur er wederom een geslaagd jaar van te maken.
Maartje Jongejans
Maartje Jongejans
Secretary General
Mijn naam is Maartje Jongejans, ik ben 21 jaar oud en zal dit jaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afronden. Naast studeren wil ik mij graag op een andere manier inzetten voor het recht. ELSA Utrecht stak er vervolgens bovenuit met haar grote internationale netwerk, hechte band en brede aanbod aan rechtsgebieden. Binnen het vierde bestuur van ELSA Utrecht zal ik de rol van Secretary General vervullen. Ik houd mij zowel bezig met de interne als de externe communicatie en de (leden)administratie. Daarnaast zal ik er voor zorgen dat elke maand een ledenmail in je inbox verschijnt met alle ins en outs van de vereniging. Mijn persoonlijke doel dit jaar is om de website te vernieuwen en het alumni netwerk verder uit te breiden. Ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen aan een jong, maar snelgroeiende vereniging. Samen met het gehele bestuur zullen wij er voor zorgen dat het jaar gevuld gaat zijn met leerzame, interessante maar vooral leuke evenementen en borrels. Ik hoop zoveel mogelijk van jullie daar te mogen ontmoeten!
Jasmijn Nieuwenhuize
Jasmijn Nieuwenhuize
Vice President for Marketing
Mijn naam is Jasmijn Nieuwenhuize, ik ben 20 jaar oud en ik zit nu in mijn derde jaar van Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar zal ik naast mijn studie de functie Vice President for Marketing vervullen binnen het vierde bestuur van ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik zowel verantwoordelijk zal zijn voor het promoten van ELSA Utrecht als vereniging, als haar evenementen die door het jaar heen zullen plaatsvinden. Ik zal ook verantwoordelijk zijn voor het bijhouden en verbeteren van de social media van ELSA Utrecht en haar bereik hiermee, inclusief de website. Hetgeen wat ELSA Utrecht voor mij onderscheidt van andere studieverenigingen is ons enorm internationaal georiënteerde netwerk, samen met het feit dat onze activiteiten een weerspiegeling zijn van alle verschillende rechtsgebieden. Ik heb enorm veel zin om dit jaar de uitdaging aan te gaan en samen met de rest van mijn bestuur ervoor te zorgen dat ELSA Utrecht doorgroeit en nog meer op de kaart zal komen te staan.
Ravi Sheombar
Ravi Sheombar
Vice President for Seminars and Conferences
Mijn naam is Ravi Sheombar, ik ben 21 jaar oud en ga dit studiejaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afronden. Ik heb ELSA leren kennen door de verschillende evenementen die ik bezocht heb, wat mij erg enthousiast maakte over ELSA als studievereniging en de mogelijkheden voor studenten om zichzelf te ontwikkelen op intellectueel, sociaal en ambitieus gebied. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om de functie van Vice President for Seminars and Conferences te vervullen bij ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het organiseren van inhoudelijke evenementen, waaronder lezingen en een studie uitwisseling met een internationale ELSA groep. Ik hoop leuke, interessante en uitdagende evenementen te organiseren die voor iedereen aantrekkelijk zullen zijn om bij te wonen. Ik verheug me erop om met de rest van het bestuur het succes van de voorgaande jaren voort te zetten en ELSA Utrecht nog verder te ontwikkelen.