Bestuur 2017/2018

37727218346_fa0a6df595_z.jpg

Margot Hoving
Margot Hoving
President
Mijn naam is Margot Hoving en ik ben de voorzitter van het derde bestuur van ELSA Utrecht. Tijdens mijn uitwisseling aan de Universiteit van Oslo heb ik kennis gemaakt met het internationale netwerk van ELSA, waarna ik vorig jaar als commissielid verantwoordelijk was voor het organiseren van evenementen voor ELSA Utrecht. Dit jaar ga ik met een zeskoppig bestuur de uitdaging aan om het snelgroeiende ELSA Utrecht verder te ontwikkelen. ELSA Utrecht is een studievereniging voor alle rechtsgebieden, waarbij haar horizon verder reikt dan het Utrechtse. Ze biedt haar leden de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing zowel binnen onze vereniging als binnen het internationale netwerk van ELSA. Het is dan ook mijn streven om een zo interessant, gevarieerd en vernieuwend mogelijk inhoudelijk en sociaal programma te bieden, zodat wij allen het beste uit onszelf kunnen halen.
Hidde van der Kaaij
Hidde van der Kaaij
Treasurer
Mijn naam is Hidde van der Kaaij, dit studiejaar ga ik mijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afronden. Daarnaast zal ik dit jaar bezig zijn met het vervullen van de functie van treasurer bij ELSA Utrecht. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het beheren van de financiën van de vereniging. Tevens zal ik de zakelijke relaties van ELSA Utrecht met haar partners onderhouden en actief opzoek gaan naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Afgelopen jaar was ik reeds betrokken bij ELSA Utrecht als onderdeel van de STEP-commissie. Hierdoor heb ik goed inzicht gekregen in het reilen en zeilen van de vereniging en ben ik zeer enthousiast geraakt. Ik ben ervan overtuigd dat wij als nieuwe bestuur het goede werk van het oude bestuur voort kunnen zetten.
Nathan Bol
Nathan Bol
Vice President for Academic Activities
Mijn naam is Nathan Bol, ik ben 21 jaar oud en ga dit studiejaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afronden. Ik heb kennisgemaakt met ELSA gedurende de periode dat ik aan de Universiteit van Oslo heb gestudeerd. Hier heb ik ELSA leren kennen als een op zichzelf staande studievereniging vol ambitieuze en sociale studenten. Ik kijk er dan ook enorm naar uit onderdeel te mogen zijn van het internationale netwerk dat ELSA te bieden heeft. Dit studiejaar zal ik rol van Vice President for Academic Activities binnen ELSA Utrecht op mij nemen. Dit houdt kort gezegd in dat ik – in samenwerking met de Evenementencommissie - mij bezig zal gaan houden met het organiseren van kantoorbezoeken, lezingen, workshops etc. Ik zal mijn uiterste best doen om mijn taak zo goed mogelijk te vervullen en ik heb er vertrouwen in dat wij er samen een leerzaam en leuk jaar van zullen maken.
Floor van der Lecq
Floor van der Lecq
Secretary General
Mijn naam is Floor van der Lecq, ik ben 22 jaar en heb de master Onderneming & Recht op een haar na afgerond. Aankomend jaar las ik een tussenjaar in, waarin ik naast het opdoen van praktijkervaring de functie van Secretary General in dit derde bestuur van ELSA Utrecht zal vervullen. Als Secretary General zal ik mij voornamelijk richten op de (leden)administratie en ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Daarnaast zal ik mij ontfermen over de ledenmail. Samen met deze enthousiaste bestuursleden streef ik ernaar deze snelgroeiende vereniging verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Persoonlijk hoop ik onder meer een alumninetwerk op te zetten. Ik verblijf in de overtuiging dat we op zowel inhoudelijk als sociaal vlak een uitdagend jaar tegemoet gaan en hoop je tijdens onze evenementen te mogen verwelkomen.
Eva van Schie
Eva van Schie
Vice President for Marketing
Mijn naam is Eva van Schie, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik ben derdejaars rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar zal ik de functie Vice President for Marketing vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het promoten van evenementen en ELSA Utrecht als vereniging. Ook houd ik alle social media en de website van ELSA Utrecht bij. Ik streef ernaar om deze snelgroeiende vereniging verder te laten ontwikkelen en ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Ik vind het namelijk belangrijk dat elke student zich ook naast zijn studie kan ontwikkelen en kan ontdekken waar zijn passie ligt. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging en ik weet zeker dat we er met dit nieuwe bestuur een leerzaam en leuk jaar van gaan maken.
Floor Hintzen
Floor Hintzen
Vice President for Seminars and Conferences
Mijn naam is Floor Hintzen en ik heb onlangs de bachelor Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University afgerond. Komend studiejaar begin ik aan de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht en zal ik daarnaast de positie van Vice President for Seminars and Conferences vervullen bij ELSA Utrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van inhoudelijke evenementen, waaronder lezingen en een studie uitwisseling met een internationale ELSA groep. Ik kijk er naar uit om met de rest van het bestuur het succes van voorgaande jaren voort te zetten en ELSA Utrecht nog verder te ontwikkelen.