Vereniging

ELSA Utrecht

Huidig bestuur:

Tessa Dobbelaar

Hee! Ik ben Tessa, 20 jaar, en zal dit jaar de functie President van ELSA Utrecht bekleden! Ik zal me bezig houden met het contact met de Universiteit en de andere studieverenigingen. Onze focus ligt op het creëren van een hechte sfeer binnen de vereniging en na zo'n apart Corona-jaar weer lekker veel borrels en fysieke evenementen te organiseren! Naast studie sta ik graag op het hockeyveld of kun je me vinden op het terras. Ook hou ik me graag bezig met fotografie! Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en kan niet wachten om jullie allemaal fysiek te zien!

Joachim van Bunge

Mijn naam is Joachim van Bunge. Ik ben 22 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn master Onderneming en recht aan de Universiteit Utrecht. Verder houd ik erg van muziek, koken en sport. Dit jaar vervul ik de functie van Secretary General bij ELSA Utrecht. Als Secretary General ben ik verantwoordelijk voor de borrels, de website en het contact met leden. Mijn doel is dan ook om dit jaar het contact met de leden weer aan te sterken en ik zie aankomend jaar als een mooie kans om de toegevoegde waarde die een studievereniging kan bieden, te laten zien. Daarom gaan wij als bestuur keihard aan de slag om boeiende fysieke activiteiten te organiseren. Daarnaast willen wij dit jaar de leden van ELSA ook actief betrekken bij onze plannen. Al met al heb ontzettend veel zin om dit jaar ten volle te benutten en heb ik er veel vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Jasper Baas

Hallo allemaal! Mijn naam is Jasper en ik vervul dit jaar de rol van treasurer binnen het bestuur van ELSA Utrecht. Ik zal me dit jaar vooral bezig houden met het op orde houden van de financiën van onze vereniging. Ik heb mijn bachelor afgerond en loop op dit moment full-time stage in Brussel. Daarnaast is mijn grootste hobby muziek maken. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie te ontmoeten op de mooie evenementen die er dit jaar georganiseerd gaan worden!

Nanda Eikelenboom

Hoi! Ik ben Nanda Eikelenboom en dit jaar vervul ik de functie van Vice President for Marketing bij Elsa Utrecht. Ik ben inmiddels vierdejaars rechtenstudent en studeer dit jaar af. Naast mijn het schrijven van mijn scriptie loop ik stage. Ook ben ik vaak te vinden op de tennisbaan of met vriendinnen in de stad. Alle foto’s en video’s die je op social media voorbij ziet komen worden gemaakt door mij. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar, hopelijk tot snel!

Akkefien de Jong

Hoi! Ik ben Akkefien en ik ben dit jaar de Vice President voor Academic Activities bij Elsa Utrecht. Ik zal dit jaar samen met Floris verantwoordelijk zijn voor het organiseren van alle evenementen. Daarnaast ben ik derdejaarsrechten student en ben ik dit jaar begonnen met de studie Psychologie. Buiten studeren om vind ik het leuk om te hockeyen en om te gezellige dingen te doen met mijn vriendinnen. Ik heb enorm veel zin om aankomend jaar alle evenementen voor Elsa te mogen organiseren!

Hidde Bol

Mijn naam is Hidde Bol, ik ben 21 jaar oud en derdejaars rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht. In mijn vrije tijd hockey ik bij SCHC en in de zomer vind ik het ook leuk om te zeilen. Dit jaar mag ik de functie van Vice President for Seminars and Conferences bij ELSA Utrecht gaan bekleden. Dit houdt in dat ik samen met Akkefien de Jong en de evenementencommissie verantwoordelijk zal zijn voor alle activiteiten binnen de vereniging. Denk hierbij aan lezingen, symposia en interviews. Verder ondersteun ik dit jaar ook met veel plezier de blogcommissie van ELSA. Het lijkt mij een mooie uitdaging om op een creatieve manier invulling te geven aan de evenementen, waarbij wij leerzame maar ook gezellige activiteiten voor rechtenstudenten kunnen organiseren. Al met al kijk ik uit naar een jaar vol nieuwe ervaringen, maar ook kennismakingen met sprekers, kantoren en medestudenten.​