Vereniging

ELSA Utrecht

Huidig bestuur:

Anton Kooij

Mijn naam is Anton Kooij. Ik ben een drieëntwintigjarige, derdejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Dit jaar heb ik de eer om in het zesde bestuur van ELSA Utrecht de functie van President te mogen bekleden. Met enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit ga ik samen met de rest van het bestuur proberen om het potentieel van ELSA Utrecht volledig te benutten. Zo staan uitbreiding, professionele uitstraling en een intieme sfeer als kernwaarden op de agenda. Dit gaan we bereiken door middel van goed georganiseerde en gepromote evenementen. Kantoorbezoeken, ontwikkelingsdagen en borrels zijn hierbij onmisbaar. Ik kijk onwijs uit naar een jaar vol mooie prestaties en herinneringswaardige momenten. Met een ambitieuze, enthousiaste maar zeker ook gezellige groep aan mijn zijde kan dit alleen maar goedkomen.

Mick Stuijt

Mijn naam is Mick Stuijt, ik ben 22 jaar oud en zit nu in het 4e jaar van mijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik ook de Secretary General van het zesde bestuur van ELSA Utrecht. In dit uitdagende jaar willen het bestuur en ik er voor zorgen dat ELSA Utrecht een nog grotere en actievere vereniging wordt. Dit hopen wij te bereiken door het het organiseren van de leukste borrels en evenementen. Als Secretary General ben ik verantwoordelijk voor de website, de ledenmail en borrels. Ik ga dan ook proberen om de website zo goed mogelijk te beheren en daar waar nodig te verbeteren. Verder ben ik enorm gedreven om van dit jaar een mooi gezellig en leerzaam jaar te maken.

Jeroen Posthumus

Mijn naam is Jeroen Posthumus, ik ben 22 jaar oud en de nieuwe Treasurer van Elsa Utrecht. Afgelopen jaar heb ik de bachelor rechten met het togatraject en het notariële traject afgemaakt. Aankomend jaar zal ik enkele stages lopen en me inzetten voor de vereniging. Als Treasurer ben ik verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken binnen de vereniging. Dit houdt in dat ik maandelijks de balans op maak en jaarlijks de begroting maak. Ook hou ik me in samenwerking met de acquisitiecommissie bezig met het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de zakelijke samenwerkingsverbanden. Ik ben blij dat ik onderdeel uitmaak van een enthousiast bestuur en ik heb daarom ook zin in het komende jaar.

Lucy de Graaf

Mijn naam is Lucy de Graaf, 21 jaar en ik ben Vice President for Marketing van het zesde bestuur van ELSA Utrecht. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid en daarnaast volg ik ook het Descartes College. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk promoten van ELSA Utrecht als vereniging en haar evenementen. Ook het bijhouden en verbeteren van de social media kanalen zijn onderdeel van mijn functie. ELSA Utrecht heb ik leren kennen als een gezellige studievereniging die zich onderscheidt door middel van haar internationale netwerk en vertegenwoordiging van alle rechtsgebieden. Ik heb ontzettend veel zin om de uitdaging van aankomend jaar aan te gaan en er samen met de rest van mijn bestuur een mooi en leerzaam jaar van te maken.

Elise Kolen

Mijn naam is Elise Kolen, ik ben 21 jaar oud en dit jaar de Vice president for academic activities. In het derde jaar van mijn bachelor heb ik de mogelijkheid gekregen om voor een jaar met het Erasmus programma in het buitenland te studeren. Hierna heb ik mij aangemeld voor het bestuur van ELSA Utrecht omdat geen een andere juridische vereniging in Utrecht zo'n groot internationaal netwerk heeft als ELSA. ELSA Utrecht is nog een relatieve jonge vereniging, maar dit weerhoudt ons er niet van om dit jaar ontzettend veel leuke en interessante activiteiten te organiseren. Als VPAA ben ik hier verantwoordelijk voor en ook dit jaar ondersteunt de Evenementencommissie mij hierbij.

Gert Jan Bruintjes

Mijn naam is Gert Jan Bruintjes, 24 jaar oud en dit jaar zal ik de functie van Vice president for Seminars & Conferences vervullen. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Spaanse taal en cultuur afgerond en momenteel zit ik in de laatste fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Komend jaar zal ik samen met Elise Kolen en de evenementencommissie verantwoordelijk zijn voor de evenementen van ELSA Utrecht. ELSA ken ik als een breed georiënteerde juridische vereniging met een zeer internationaal netwerk, waar er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling op sociaal en intellectueel gebied. Ik zie het dan ook als een uitdaging om wetenswaardige en uitdagende activiteiten voor onze leden te organiseren, waarbij er ruimte zal zijn om kennis te maken met verschillende rechtsgebieden. Samen met het bestuur kijk ik uit naar een interessant en leerzaam jaar vol met nieuwe ervaringen.